'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

Eagles Beachwear Myrtle Beach

За работодателя:
Eagles Beachwear е една от основните вериги магазини за плажно оборудване по Източното крайбрежие в последните 30 години, като има на повече от 20 места в областта на Мъртъл Бийч. От 1981 магазините Eagles се славят с изключително добрия избор на стоки, които предлагат – високо качество на приемливи цени. Предлагат хиляди неща от топ брандове като Lifeguard, Speedo, Panama Jack, Beach Patrol, Hobie, The Bikini Lab, Rio и много други. Твоята работа ще бъде да съветваш клиентите при избора им на хавлии, плажни столове, чадъри, бански, играчки, дрехи и др.

Местоположение:
Магазините са разположени много близо до плажа, както и до спирките на градския транспорт. Намират се по крайбрежието на Myrtle Beach, South Carolina, на Източното крайбрежие на САЩ.

Защо да работиш там:
– Ще работиш в непосредствена близост до плажа, на място, в което има много J1 студенти;
– Работодателят осигурява настаняване на много добра цена и безплатна униформа;
– Възможност за втора работа в компанията.

Забележителности:
Мъртъл Бийч се намира на брега на Атлантическия океан, в Южна Каролина, и е едно от най-популярните места за лятна почивка за американците. През летните месеци населението от 26 хиляди нараства на 350 хиляди човека! Мястото е известно не само с прекрасните плажове и възможности за водни спортове, но и с ресторантите, нощните клубове, отличните възможности за пазаруване, увеселителните паркове, курсовете по голф и много други.
В свободното си време не пропускай да отидеш до „перлите на Юга“ Чарлстън и Савана – едни от най-хубавите градове в района.

Store Associate

Начални дати: 15 май – 15 юни

Крайни дати: 05 сеп – 30 сеп

Настаняване: $95 на седмица

Бакшиш: не

Местоположение : Myrtle Beach, SC

$8.00 на час

Описание на позицията: Работа на различни позиции в магазин

Особености: Гарантирани минимум 35 часа на седмица