'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

Glacier Park Inc Grouse Mountain Lodge

За работодателя:
Grouse Mountain Lodge е хотел, удобен както за почивка, така и за конференции. Хотелът предлага на гостите си красиво подредени стаи, голямо пространство за срещи и мероприятия, фирма, която може да предложи различни активности на посетителите, както и голям набор от възможности за отдих. Работодателят иска да наеме служители, които са мотивирани да предложат високо качество на обслужване, като междувременно ще могат да изкарат едно лято, изпълнено с приключения, на невероятно красиво място.

Местоположение:
Намира се в красивото градче Whitefish, Монтана, на минути от Whitefish Mountain Resort и в близост до Glacier National Park.

Защо да работиш там:
– Работодателят наема двойки и групи приятели;
– Ще имаш възможност да полазваш голяма отстъпка за повечето рафтинг компании в района;
– Ще работиш на 30 минути от Glacier National Park – фантастично място, където могат да се практикуват най-различни спортове!
– Работодателят предлага настаняване на изключително атрактивна цена, на пешеходно разстояние от работата ти;

Забележителности:
Знаеш ли, че Монтана е четвъртият по големина щат в САЩ? Че в непосредствена близост до местоработата ти е Glacier National Park, където все още има 25 ледника? Всъщност този парк е и основната забележителност в района, посещавана ежегодно от хиляди туристи. Освен многото възможности за разходки и различни спортове, в парка има и повече от 350 постройки – хотели, ресторанти, посетителски центрове и др., които са част от Националния регистър на историческите места на САЩ.

Room Attendant

Начални дати: 15 май – 15 юни

Крайни дати: 10 сеп – 30 сеп

Настаняване: $50 на седмица

Бакшиш: не

Местоположение : Whitefish, MT

$10.00 на час

Описание на позицията: Почиства стаите на гостите и общите помещения.

Особености: Гарантирани минимум 36 часа на седмица