'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

БРИГАДА ЗА СТУДЕНТИ В ЧУЖБИНА

ако учиш в чужбина, можеш да участваш на бригада в САЩ с USIT

Достатъчно е само да си редовно обучение и да имаш желание да го направиш. Предимството да се запишеш с USIT са много – ние ще се погрижим за всичко дистанционно, ще можеш да пътуваш с твои приятели, независимо дали учат с теб, в друга държава или в България. Ще ти дадем възможност да избираш между хиляди работни оферти, ще се погрижим за всички документи за работно разрешително и виза, така че нещата по програмата ти да се случат максимално бързо и лесно. При това – без да е необходимо личното ти присъствие.

как се случват нещата?

1. Регстрация и записване в програмата

Можеш да се регистрираш онлайн отнема не повече от пет минути. В допълнение, необходимо е да ни предоставиш по електронна поща следните докумени:

Копие на страницата с лична информация от паспорта

Копие от студентска карта

Уверение от университета, потвърждаващо редовен студентски статут

След като сверим информацията и потвърдим участието ти в програмата, е необходимо да заплатиш депозит за участие в програмата в размер на $30. Може да платиш по банков път, с карта през виртуален POS или чрез твой близък в наш офис.

2. Намиране на работа

Както знаеш, има много начини за намиране на работа. Ако не ти се занимава да го правиш сам, имаш няколко възможности:

»    На среща с американски работодатели в София или Варна. Ако си в България по това време, то може да участваш в някоя от тях и да се срещнеш лично с бъдещия си работодател. Ако пък не си, но си харесал оферта – обади ни се, може би ще намерим начин да ти бъде направено индивидуално скайп интервю.

»    Да вземеш работа на онлайн интервю – за целта трябва да следиш офертите ни за Virtual Hire и когато нещо ти хареса, да се свържеш с нас. Ние ще организираме в удобно за теб време скайп среща с работодателя, от който се интересуваш.

Какъвто и начин да избереш, можеш да разчиташ на пълното съдействие и съветите на нашите консултанти. Ако искаш да пътуваш с приятел, ние ще направим така, че да получите работа при един и същи работодател.

3. Получаване на работно разрешително

След като вече имаш работна оферта, ще подготим документите ти за издаване на работно разрешително. Това е и моментът да заплатиш останалата част от таксата по програмата.

4. Виза

След като получим работното разрешително, ще ти го изпратим. Интервюто ти за виза ще бъде в страната, в която учиш. Ние ще ти изпратим насоки за това каква е процедурата и какво трябва да направиш, като ще попълним вместо теб необходимите документи и формуляри.

5. Самолетен билет и пътуване

Ние ще направим резервацията за самолетен билет, като може да летиш както от София, така и от мястото, където учиш. Ако пътуваш с приятели – ще направим така, че да летите заедно.

За всякакви подробности относно програмата и начините да се осъществи, можеш да разчиташ изцяло на съдействие от нас. Просто ни се обади, а ние ще ти отговорим и помогнем.

USIT go to usa

Ние сме USIT COLOURS - най-голямата агенция в България за студентски и младежки обменни програми и пътувания в Америка, а това е GO TO USA - нашият специализиран сайт за дестинация Съединени Американски Щати. Постарали сме се да ти предложим на едно място информация за всичко, което е полезно да знаеш, ако планираш пътуване в Америка. Довери ни се и участвай в някоя от нашите програми – Work & Travel USA, Internship USA и Camp Counselor USA.

С НАС Е ЛЕСНО

С НАС Е ИЗГОДНО

С НАС ИМАШ ИЗБОР

С НАС СИ СРЕД ПЪРВИТЕ

С НАС Е СИГУРНО

С НАС Е ГОТИНО