HAP Skagway Westmark Inn

3rd and Spring Streets Skagway AK 99840

За работодателя

Westmark Inn Skagway e част от семейството на Holland America Princess. Хотелът работи през лентия сезон – от май до септември. Настанява гостите си в 150 стаи, като им предлага и конферентни зали, паркинг и други удобства. Скагуей е едно от най-големите пристанища за круизни кораби в света. Хотелът приема повече от 15 000 гости на сезон.

Местоположение

Skagway, AK

Защо да работиш там

  • Добро заплащане и възможност за втора работа;
  • Възможност за бонус, в края на сезона;
  • Работодателят приема групи и можеш да отидеш заедно с приятелите си;
  • Възможности за разходки в планината, каране на каяк и други спортове;
  • Настаняване на изключително атрактивна цена;

Интересно в района

Районът е с историческо значение, едно от първите места, където е открито находище на злато в Аляска. Не пропускай да посетиш пристанището на града, то е 12тото по-големина в Северна Америка и в летния сезон там акустират стотици круизни кораби.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.