Stop and Shop Supermarket at Provincetown 2403

56 Shank Painter Road Provincetown MA 02657

За работодателя

Stop and Shop Supermarket е най-популярната  верига супермаркети в района. Има повече от 375 магазина в New England, New York и  New Jersey. Основана е преди 100 години и е любима на клиентите заради високото качество на стоките и обслужването, които предлага.

Местоположение

Provincetown, MA

Защо да работиш там

  • Атрактивно заплащане
  • Осигурено настаняване от работодателя на изключително ниска цена
  • Чудесна локация
  • Възможност за втора работа

Интересно в района

Самият Кейп е достатъчно красив и популярен, за да посветиш част от свободното си време да го разгледаш, да се позабавляваш в многобройните заведения и да се наслаждаваш на прекрасните плажове и океана. Но ако красивите плажове, фаровете, китовете, океана и луксозните вили ти омръзнат и искаш да посетиш някой голям град, то Бостън е съвсем близо, а Ню Йорк е само на 5 часа с кола.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.