Surfside On The Lake

400 Canada Street Lake George NY 12845

За работодателя

Surfside е семеен хотел, който предлага различен тип стаи, отговарящи на потребностите на клиентите и на бюджета им. Разполага със 154 стаи, много от които – с гледка към езерото. Терасата на покрива е със спираща дъха панорамна гледка, има пясъчен плаж и отопляем външен басейн.

Местоположение

Surfside е един от малкото хотели, които се намират на крайбрежието на „Кралицата на американските езера“ – Lake George, NY, в полите на планината Adirondack.

Защо да работиш там

  • Ще бъдеш на едно от най-известните езера в САЩ – място, използвано за почивка от векове
  • Работодателят осигурява настаняване
  • Има много възможности за втора работа
  • Наоколо има много work and travel студенти от цял свят

 

Интересно в района

Не пропускай да се разходиш с корабче по езерото, да поскиташ из близките планини, както и да се повозиш на ролокостер в Six Flags Great Escape Fun Park. Отиди и до Saratoga Springs, за да гледаш конните надбягвания. В Лайк Джордж можеш да се насладиш и на многото театрални постановки, възможности за пазаруване, за разглеждане на музеи и др.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.