'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

Прекачване в Европа при полет до САЩ

Сигурно вече знаеш, че все още няма директни полети от България до САЩ, затова твоето пътуване към щатската дестинация за Work and Travel със сигурност ще включва поне 2 полета – един кратък полет от София (или Варна) до някое по-голямо летище в Европа и един дълъг, наречен презоекански полет, от въпросното летище в Европа до САЩ.  Същата е ситуацията, ако си решил да летиш от Букурещ или Скопие например.

За твое улеснение тук сме подготвили списък с най-популярните летища в Европа, където би могъл да правиш трансфер между двата полета. Избери летището, където ти предстои това да се случи и ще намериш полезна за теб информация за самото летище, връзката между терминалите, нужното време за прекачване между двата полета, Интернет и места за пазаруване.

USIT go to usa

Ние сме USIT COLOURS - най-голямата агенция в България за студентски и младежки обменни програми и пътувания в Америка, а това е GO TO USA - нашият специализиран сайт за дестинация Съединени Американски Щати. Постарали сме се да ти предложим на едно място информация за всичко, което е полезно да знаеш, ако планираш пътуване в Америка. Довери ни се и участвай в някоя от нашите програми – Work & Travel USA, Internship USA и Camp Counselor USA.

С НАС Е ЛЕСНО

С НАС Е ИЗГОДНО

С НАС ИМАШ ИЗБОР

С НАС СИ СРЕД ПЪРВИТЕ

С НАС Е СИГУРНО

С НАС Е ГОТИНО