'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

КОЛКО СТРУВА бригадата в САЩ?  КАК ДА ВЗЕМА НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА?

Вече можеш да се запишеш за студентска бригада в САЩ през лятото на 2018 година. Заповядай в наш офис, за да ти разкажем повече.

От финансова гледна точка, причините да побързаш са няколко:

Колкото по-рано се запишеш, толкова по-ниска ще бъде цената на Work and Travel програмата ти. Наложена тенденция е цените да се променят, колкото повече наближава датата на заминаване и разликите често достигат до $150.

Ще можеш да си купиш самолетния билет на възможно най-ниската цена – колкото по-рано знаеш за къде точно ще пътуваш и кога, толкова повече места ще има за най-евтините полети.

Други ползи за теб от ранното записване са:

Гарантира ти, че ще имаш място в програмата. Work and Travel USA e програма, за която има квоти, определени от Държавния департамент на САЩ и когато те се изчерпат дори и да искаш, няма да можеш да заминеш.

Ще имаш най-голям избор от работни оферти. Първите срещи с американски работодатели са още през декември 2017-та, а първите скайп интервюта – през ноември.

Ще ти остане достатъчно време, за да се подготвиш за сесията и да заминеш, без да ти остават изпити за септември.

Колко струва програмата Work and Travel USA?

Предлагаме два различни варианта – можеш да се запишеш само за програмата, ако имаш собствена работна оферта или да избереш да участваш в интервюта с американски работодатели. Ако решиш да си търсиш работа с наше съдействие, ще заплатиш само сумата за работна оферта, която е била валидна към датата, в която си се записал.

Запиши се до 29 декември 2017 и участвай в първите интервюта с американски работодатели!

ОСНОВНА ЦЕНА НА ПРОГРАМАТА

$679

Цената включва:

Z

Издаване на работно разрешително DS 2019, пълна застраховка за целия период на програмата от 5 месеца и съдействие от спонсора по време на целия престой в САЩ.

Z

Пълно административно обслужване и консултиране във всички етапи на програмата както и: попълване и превод на необходимите документи, изпращане и получаване, подготовка за интервю за виза и внасяне на документите в посолството и други.

Z

Проверка на работодателя и работната оферта за съответствие с изискванията на Държавния департамент на САЩ.

ДОПЛАЩАНЕ ЗА ИНТЕРВЮ С АМЕРИКАНСКИ РАБОТОДАТЕЛ

$370

Цената включва:

Z

Консултация за най-подходящата работна оферта, в зависимост от опита, нивото ти на владеене на английски език и мястото, където искаш да работиш.

Z

Избор от хиляди проверени работни оферти, отговарящи на изискванията на Държавния департамент на САЩ.

Z

Възможност да участваш в някоя от многобройните срещи с американски работодатели, организирани в България от CIEE и Usit Colours, или участие в скайп интервю, провеждано във всеки офис на Юзит Калърс.

допълнителните разходи включват:

"

Други ДЪРЖАВНИ такси

  • такса за интервю за американска виза, платима към американското консулство, в размер на $160;
  • такса SEVIS, изисквана от Държавния департамент на САЩ, в размер на $35.
"

самолетен билет

Е, все пак за да стигнеш до Америка, ще ти е нужен и самолетен билет. Имай предвид, че САЩ е голяма държава и цената му ще зависи освен от това кога ще го резервираш, така и от това до къде точно ще летиш. Избирайки USIT COLOURS да организира твоето лято, независимо коя е крайната ти дестинация, можеш да си сигурен, че ще ползваш най-изгодните условия за самолетен билет, който отговаря на спецификите на програмата.

ЗАПИШИ СЕ ДО 29 ДЕКЕМВРИ НА МНОГО ИЗГОДНА ЦЕНА!

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

КАКВО СПЕСТЯВАШ С USIT

Ние сме сигурни, че ти предлагаме най-добрия продукт на най-изгодна пакетна цена за всички услуги, необходими за твоето заминаване за бригада в САЩ. Дори привидно цените ни да изглеждат подобни на тези на другите агенции на пазара, с нас спестяваш, защото получаваш безплатно много неща, за които на други места плащаш, а и имаш достъп до услуги при ексклузивни условия.

Спестяваш от $50 до $80

Ние не ти взимаме допълнителна такса, за да ти гарантираме пълно възстановяване на таксата по програмата, в случай на отказ на виза.

Спестяваш от $20 до $60

При нас не заплащаш допълнително за попълване на документи за работно разрешително, виза или за проверка на работната ти оферта.

Спестяваш от $40 до $60

Ние не ти взимаме допълнителна сума за здравна застраховка по време на туристическия ти период в САЩ.

Спестяваш от $5 до $15

Ние не те задължаваме да плащаш чрез банкови преводи, можеш да плащаш всичките си такси на място в офиса ни, в брой или с карта – както ти е удобно.

Спестяваш от $15 до $45

Ние няма да те таксуваме безброй много такси за превод и легализация на документите ти, за административни и пощенски разходи.

Спестяваш от $50 до $200

Ние ще организираме пътуването ти до САЩ на възможно най-ниската цена, тъй като сме една от най-големите агенции за продажба на самолетни билети в България и с нас няма да плащаш такси на посредници.

С USIT COLOURS спестяваш между $180 и $460

Как да платиш цената на програмата Work and Travel USA

Стандартно цената на програма Work and Travel се заплаща на 2 вноски: депозит, с който си резервираш място за участие в програмата и доплащане, след като вече имаш осигурена работна оферта. За твое удобство можеш да платиш бригадата си в САЩ:

в брой или с карта

Ти сам избираш как да заплатиш таксата си за студентската бригада. Можеш да го направиш в офис на USIT COLOURS в кеш – в левове или в долари.  Ако желаеш, би могъл да платиш с дебитна или кредитна карта. А ако ти е по-удобно – имаш възможност и да ни преведеш парите по банков път. Просто реши кой е най-подходящият начин за теб.

с данъци от бригада

Ако вече си бил участник в програма Work and Travel USA, независимо с нас или с друга агенция, можеш да използваш данъците от предишното си лято в Америка, за да платиш следващото такова! И то още преди да си ги получил! Лесно и удобно е, просто ела до офиса с последния си чек.

i

След като се прибереш

Ако не можеш да осигуриш необходимите средства за всички или част от разходите за лятото ти в САЩ, или не искаш да ползваш собствени, можеш да се възползваш от специалния продукт, предлаган от Банка ДСК ексклузивно за клиенти на Usit  и да заминеш на бригада без да се наложи да платиш и стотинка преди заминаването ти.

ЗАМИНИ ЗА АМЕРИКА, ПЛАТИ КАТО СЕ ВЪРНЕШ

Ако все още не си намерил достатъчно средства за финансиране на програмата, или просто не искаш да влагаш собствени пари, можеш да заминеш като използваш специализиран кредит, съобразен със спецификите на програмата Work and Travel.

Какво е особеното на един такъв кредит:

  • Можеш да изтеглиш достатъчн пари, за да финансираш цялата програма или ако решиш – можеш да го ползваш само за някой разход по нея, например за самолетния билет;
  • Можеш да не плащаш нищо преди да заминеш;
  • Можеш да го изплатиш веднага след като се върнеш от бригада, без да дължиш допълнителни такси за това;
  • Необходимо е някой, който е с постоянен доход в България, да гарантира за теб.
Опция за плащане на всички суми за цена за work and travel, самолетен билет и джобни като се върнеш от САЩ.

СПЕЦИАЛИЗИРАН КРЕДИТ ОТ БАНКА ДСК

Гратисен период по лихва и главница до 30 октомври 2018-та

Преференциален променлив лихвен процент 9%*

Усвояване на части и начисляване на лихва само върху ползваните пари

Без такса за предсрочно погасяване

Ползване на сметка в щатски долари без месечна такса

USIT go to usa

Ние сме USIT COLOURS - най-голямата агенция в България за студентски и младежки обменни програми и пътувания в Америка, а това е GO TO USA - нашият специализиран сайт за дестинация Съединени Американски Щати. Постарали сме се да ти предложим на едно място информация за всичко, което е полезно да знаеш, ако планираш пътуване в Америка. Довери ни се и участвай в някоя от нашите програми – Work & Travel USA, Internship USA и Camp Counselor USA.

С НАС Е ЛЕСНО

С НАС Е ИЗГОДНО

С НАС ИМАШ ИЗБОР

С НАС СИ СРЕД ПЪРВИТЕ

С НАС Е СИГУРНО

С НАС Е ГОТИНО