ПЪТУВАНЕ И САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО САЩ

ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Пътуването със самолет е не само начин за придвижване в последните години. То е страст и емоция, но също така и удобство и необходимост. Тази индустрия е една от най-бързо развиващите се в последните десетилетия. Знаете ли, че в небето над Европа в пиковите часове на борда на всички самолети има толкова хора, колкото е населението на малък български град  – т.е около 25 000 души.

И докато пътуването на кратки разстояния със самолет е вече ежедневие, то полетите през океана са специално изживяване, за което трябва да се подготвим по-рано и да имаме правилната нагласа и информация. Всички авиокомпании се борят за трафика през океана с изодни цени, условия и специално обслужване и екстри на борда.

Пътуването със самолет е не само начин за придвижване. То е страст и емоция,  удобство и необходимост.

НАЧАЛОТО

И така заветният ден, в който твоето американско приключение започва, е дошъл. Предстои ти (може би първият) далечен полет през океана. Той обикновено е рано сутрин и включва прекачване през някое от големите летища в Европа – Париж, Амстердам, Лондон или Истанбул. Тези приличащи повече на търговски центрове сгради могат да се похвалят с милиони пътници преминаващи през тях всяка година. За вас пътуващите до САЩ винаги са запазени най-удобните гейтове, най-новата част на летището, а понякога даже отделен терминал, от който излитат само полети на далечни разстояния. Терминалът на летището е най-добрата отправна точка за наблюдение на кацащи и излитащи самолети, ролиращи по пистите и между стоянките. Знаете ли, че има хора, за които това си е цяло хоби, наречено “plane (aircraft) spotting”?

Твоят първи полет до САЩ за Work and Travel - какво да очакваш

вече си в самолета

Влизаш в самолета и сякаш се озоваваш в жужащ кошер. Ако застанеш отстрани и наблюдаваш останалите пътници ще видиш, че всеки има две заветни цели – да напъха ръчния си багаж възможно най-близо до седалката си, след което да се настани удобно и закопчае колана в трескаво очакване, което обикновено се характеризира с оглеждане и коментиране на останалите пътници. Със сигурност ще забележиш поне една неподходящо облечена жена, с много тежък грим, поне един порядъчно татуиран мъж с питонов колан и една възрастна двойка, която изглежда по-възмутена и от вас. За теб в този момент сме избрали седалка до прозорец, ако искаш да следиш обстановката навън, или място до пътеката, ако си предпочел да имаш свободата да ставаш от мястото си по всяко време необезпокоявано.

самият полет

Засилваме сe по пистата и след като развиваме скорост от близо 450 км./ч. Излитамееееее!

Летенето през океана може да се опише като неделен следобед, в който си правиш филмов маратон на дивана вкъщи, с тази разлика, че някой друг има грижата да ти носи храна и напитки през 1-2 часа, но може да ти заприлича и на деня, в който всички твои роднини с всички техни деца са нахлули в хола ти и ти пречат да си  браузваш лежерно в интернет; Наслаждавай се на момента, на времето прекарано взирайки се през прозореца на самолета, летящ на 13-15 км. над земната повърхност или превъртайки новите заглавия от филмовия запас на самолета; Кога ли ще има възможност за игра в мрежа на Warcraft,  за да подобрите резултата си от миналия месец или пък козметичен салон, за да си оправите счупения нокът, резултат на мъкненето на тежкия куфар до летището. Заявили сме го на нашите партньори авиокомпаниите и като нищо може и да се случи.

Пътуване до Америка за бригада. Гледка над Ню Йорк от самолета

ПРИЗЕМЯВАШ СЕ В САЩ

Пристигането зад океана обикновено носи особен привкус и покачване на адреналина. За да си гарантират, че сте в добра кондиция стюардесите ще ви поднесат поредната порция храна и ще ви връчат едно небрежно изглеждащо картонче, наречено I-94 form, което трябва да попълниш с всички лични данни, адрес на пребиваване в САЩ и други детайли. Няколко минути след като се озовеш на твърда земя и всички около теб обичайно се опитват да слязат първи от самолета, което е съпроводено с бутане и възгласи за настъпани палци на краката и паднали куфари на главите им, те съветваме да се увериш, че все още в теб се намират най-важните документи и вещи към момента – твоя паспорт, твоя DS формуляр и портфейл. С тези три важни предмета и стиснали гордо попълненото картонче на I-94 form- ата сте готови да стъпите на американска земя.

USIT е най-добрият избор да закупиш своя самолетен билет за САЩ,

ЗАЩОТО

сме най-голямата агенция за самолетни билети в България

 

вашият консултант е сертифициран да издава самолетни билети в цял свят

 

имате огромен избор от авиокомпании и маршрути за да стигнете до САЩ

правим пътуването лесно и комфортно, като ви запазваме места, помагаме ви при регистрирането за полет, грижим се да изберем подходящ маршрут

продаваме на най-изгодните цени студентски тарифи

грижим се за всички промени и заверки на билета и ти спестяваме пари като ти гарантираме облекчени условия за това

 

НАЙ-ЧЕСТО ПОЛЗВАНИТЕ АВИОКОМПАНИИ ОТ СТУДЕНТИТЕ ЗА БРИГАДА В САЩ

AIR FRANCE & KLM

Прекачвайки се през Париж или Амстердам може да стигнеш на практика до 2500 летища в САЩ заради най-широката мрежа от дестинации на тези авиокомпании. Вероятността да летиш през океана с най-големия самолет в света Airbus A380 е много голяма – авиокомпанията разполага с над 10 такива машини.

Традиционната разходка по Шанз Елизе на връщане от Америка е класика във WAT жанра, а за всяко качествено изживяване си трябва и малко шампанско – сервират го при излитане от Париж за всички пътници.

TURKISH AIRLINES

Авиокомпанията с най-много награди в категория “Най-добра авиокомпания в Европа” се отличава с добри връзки до големите летища на източно и западно крайбрежие и включени в цената 2 куфара от по 23 кг. За всеки пътник.

На борда на самолета вероятно ще имаш безплатен WI-FI достъп, а ако си забравил да купиш подарък за себе си или твоята приятелка от Victoria’s Secrets, на връщане можеш да си го набавиш на летището в Истанбул.

BRITISH AIRWAYS

Модерно, екслузивно и много hi-tech летище ще те посрещне в Лондон на известния Терминал 5.

ВА инвестират най-активно в обновяване на флотилията си и залагат на американско качество на техниката като летят през океана с най-модерния самолет на компанията Boeing 787 Dreamliner. Среден по размери, но най-комфортният в класа си, с най-модерните системи в кабината за поддържане на влажност на въздуха, осветление и най-безшумният самолет в света. Време е да упражниш английския си като поръчаш някое от вкусните основни ястия на борда, които при British Airways са поне 5 вида, а не само “chiken or fish”, както е при повечето други компании.

USIT go to usa

Ние сме USIT COLOURS - най-голямата агенция в България за студентски и младежки обменни програми и пътувания в Америка, а това е GO TO USA - нашият специализиран сайт за дестинация Съединени Американски Щати. Постарали сме се да ти предложим на едно място информация за всичко, което е полезно да знаеш, ако планираш пътуване в Америка. Довери ни се и участвай в някоя от нашите програми – Work & Travel USA, Internship USA и Camp Counselor USA.

С НАС Е ЛЕСНО


С НАС Е ИЗГОДНО


С НАС ИМАШ ИЗБОР


С НАС СИ СРЕД ПЪРВИТЕ


С НАС Е СИГУРНО


С НАС Е ГОТИНО