'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

Santa Cruz Seaside Company

400 Beach Street Santa Cruz CA 95060-5416

За работодателя

Увеселителният парк е построен още през 1915 година и е печелил награда за най-добър крайбрежен парк в света. Интересното е, че предлага на своите посетители както най-модерните атракции, така и класически, запазени през дългите години на неговото съществуване.
В парка ежегодно работят стотици американски студенти, както и студенти от цял свят. Желаещите да станат служители в Santa Cruz Seaside Company трябва да очакват, че ще имат смени и през уикендите.

Местоположение

Санта Круз е разположен в северната част на Monterey Bay, на 50 км от San Jose и на 120км от San Francisco. Градът е популярен заради приятния си климат, красива крайбрежна ивица и секвоени гори.

Защо да работиш там

  • Ще работиш и живееш на плажа
  • Имаш осигурено настаняване, само на минути от работата си
  • Ще бъдеш само на час и половина разстояние от Сан Франциско
  • Работодателят организира различни събития за служителите си

Интересно в района

Когато се наситиш на Санта Круз и прекрасните му плажове, не забравяй, че едни от най-емблематичните градове в света са съвсем близо до теб – Сан Франциско е на по-малко от 2 часа разстояние, Лос Анджелис – на пет, а Лас Вегас на осем. Друга възможност е да си направиш кратка ваканция в Мескико, докъдето двупосочния билет е по-малко от 200 долара.