Xanterra Yellowstone National Park

1 Grand Loop Road Yellowstone National Park WY 82190

За работодателя

Националният парк Yellowstone е сред най-известните в света. Дом е на най-голямата „колекция” от гейзери – заради тях през 1872 г. американското правителство го поставя под специален режим – Йелоустоун става първият национален парк в Америка. Идеята за опазване на околната среда много бързо намира привърженици и последователи в цял свят и започва създаването на защитени местности, в които човешкото влияние е ограничено. Планината, дом на мечки гризли, вълци, стада бизони и лосове, е сърцевината на една от най-големите запазени естествени екосистеми в умерената зона. Паркът е огромен, разположен в три щата и в него има десетки езера, каньони, реки и планински вериги – едно от най-красивите места на планетата, което посреща хиляди туристи ежегодно.
Xanterra Parks and Resorts е най-голямата компания за управление на национални паркове в САЩ, като се грижи за осем от тях, както и за много други по-малки паркове и курорти. Целта на компанията е да създаде незабравими спомени на гостите и служителите си, идващи от целия свят. Ежегодно Xanterra наемат хиляди студенти за лятна работа в управляваните от тях паркове. Ако обичаш природата, а не претъпканите градове и курорти – това определено е твоето място!

Местоположение

Паркът е разположен в 3 щата – Монтана, Уоайоминг и Идахо. Твоята цел е да стигнеш до Боземан, Монтана и оттам ще бъдеш посрещнат от работодателя и закаран/а в парка.

Защо да работиш там

– ще работиш на едно от най-красивите места в света, като ще имаш възможност да се срещаш ежедневно не само с американци, но и с хора от цял свят – както колеги, така и посетители
– работодателят ще ти осигури невероятно евтино настаняване – едва $23 на седмица
– разстоянието от работата ти до мястото, където ще живееш, е 5 минути пеша
– ще имаш достъп до интернет на минимална цена – колкото и да ти е странно, в САЩ wireless-ът не е под път и над път
– ще можеш да използваш пералнята напълно безплатно – още нещо, за което не се беше замислял, че струва пари, нали?
– работодателят осигурява храна – закуска, обед и вечеря за $11.50 на ден – ядеш, колкото можеш
– ако изпълниш договора си, ще получиш бонус от $3 на ден
– ще бъдеш посрещнат от работодателя си в Боземан
– работодателят организира партита и различни забавления за служителите си
– в свободното си време ще можеш да се разхождаш из парка, да ходиш на рафтинг и какво ли още не.

Интересно в района

Най-голямата забележителност е самият парк – разположен на близо 9 000 кв.км., ще ти трябва много време, за да можеш да го обходиш и разгледаш. А в свободното си време или след като приключи работният ти период, не пропускай да отидеш до Юта и някой от приказните паркове там, или да се разходиш до Сан Франциско, Лос Анджелис а защо не и до Лас Вегас – след живота в парка вероятно сблъсъкът с „цивилизацията” ще бъде още по-интересен.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.