От Тексас с любов и спомени за цял живот!

Янита и Юлиян
Софийски университет

Howdy y’all!
Какво се сещате, когато чуете Тексас? – каубои, пустини и кактуси? Да, ама не! Тексас е съвсем различно усещане, емоция и начин на живот! Нещо различно, което никъде другаде не може да се види!

Бяхме на бригада в Сан Антонио, Тексас – град с население около милион и половина, много туристи, безброй интересни места, които да посетиш – уникални увеселителни и водни паркове, зоологическа градина, Sea World, сафари, пещери и една голяма КУЛА – там на върха в ресторанта работихме и ние, а гледката от 550 фута (170 метра) височина, особено вечер, беше невероятна! Лесно си намерихме втора работа с много добро заплащане – на друго китно местенце в Сан Антонио – the Riverwalk – с много ресторанти, мостове, магазинчета и патета в реката. Работихме като хостове – каубой и каубойка в ресторант. През четирите месеца в Тексас се къпахме в горещите води на няколко красиви острова в Мексиканския залив, посетихме музикалната столица на света – Остин, метрополитния Далас и Хюстън с космическия център на НАСА. Направихме много приятелства и срещнахме хора от целия свят.

След това започна най-прекрасната част от приключението ни, а именно пътешествията, които бяха в продължение на почти цял месец. Първо направихме 10-дневна екскурзия по Западното крайбрежие – Лос Анджелис, Лас Вегас, Гранд Каньон, Сан Франциско, Сан Диего, Национален парк „Йосемити”, Universal Studios, Disneyland и Sea world. Разхождахме се по Алеята на славата в Лос Анджелис, както и по плажа Санта Моника, където пък е бил сниман „Спасители на плажа”! Насладихме се на къщите на звездите от Холивуд в Бевърли Хилс, както и на улицата с най-скъпите магазини и коли в света – Родео драйв.

След нашата студентска бригада в Тексас прекарахме и 4 уникални дни в рая – Мауи, Хавай

След това прекарахме 4 уникални дни в рая – Мауи, Хавай.

В края на нашата бригада в Америка си подарихме пътешествия из най-популярните места в Щатите - Гранд Каньон, Хавай, Калифорния, Йосемити

След това прекарахме 4 уникални дни в рая – Мауи, Хавай. Там усетихме “the spirit of Aloha”, плувахме сред костенурки и сърфисти, радвахме се на екзотичната тропическа природа и безкрайните, почти безлюдни плажове.
Накрая прекарахме 10 дни по Източното крайбрежие: Филаделфия, Вашингтон, величествения Ниагарски водопад, Бостън и Ню Йорк! Всичко беше като един невероятен сън, от който не искаш да се събудиш. В Ню Йорк се чувствахме като във филм и посетихме най-добрата постановка на Бродуей! Видяхме сградата, където е апартаментът на „Приятели”, зеления Central Park в сърцето на града, изпълнения с туристи и реклами Time Square.

П.с Благодарение на бригадата успяхме не само да посетим всички „горещи” места в САЩ, но и да прекараме един незабравим ден в неповторимия Париж !
Звучи нереално, нали ? Да, но е и всеки от вас може да се увери в красотата и уникалността на тези места, както и да усети американския дух, топлота и отзивчивост на американците! Това е възможност за най-уникалното лято – така че не я изпускайте! И да, мечтите се сбъдват!

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.