'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

ВИЖ СВЕТА ОТВИСОКО!

Високи сгради се строят вече по цял свят, но първите са построени в Щатите и винаги ще си останат символът на Америка! Не пропускай да си направиш селфи на 381 метра над земята от Empire State Building – емблемата на Ню Йорк, построена още през 1931, или събери смелост и стъпи на стъкления под на 103-тия етаж на Willis Tower в Чикаго.

РАЗХОДИ СЕ ПО РЪБА!

Трудно си даваш сметка за величествената сила на природата, преди да застанеш на ръба на едно от най-уникалните й творения – Гранд Каньон! Признат за едно от 7-те природни чудеса в света, това е място, което наистина ти спира дъха. Хубаво е да комбинираш ходенето до Лас Вегас с посещение на Каньона – първо, защото са близо, но основно защото е невероятно да видиш какво може да направи човек и какво да сътвори природата.

ВЛЮБИ СЕ В НЮ ЙОРК!

I NY – слоганът и емблемата на града, не са избрани без причина! Това е градът, в който всеки намира нещо, в което да се влюби! Разходи се по Пето авеню, направи си пикник в Сентръл парк (или лови покемони), мини по Бруклинския мост, намери място, което е било сцена на любим твой филм, седни на стълбите на Таймс Скуеър и се полюбувай на тълпата… Просто отиди и изживей този град!

ХВАНИ ПЪТЯ!

Безусловно прекосяването на големи разстояния с кола е едно от най-американските неща, които можеш да направиш. Вземи кола под наем и с приятелите ти се разходете – ако не до Лас Вегас, то поне до Ниагарския водопад. А още по-добре ще бъде, ако го направите с някой от класическите американски автомобили – Ford Mustang, Dodge Challenger, Chevrolet Camaro.

КАКВОТО СТАНЕ ВЪВ ВЕГАС ...

Гледал си поне три филма за луди партита във Вегас, нали? Имаш идея какво се случва в този град. Хората, преживели Вегас, са на мнение, че това е мястото да “избухнеш”. Хотелите са огромни и луксозни, храната е страхотна, коктейлите – големи и евтини, блясъкът – неповторим! Разходи се по Стрипа и изживей своето “Каквото стане във Вегас, си остава във Вегас“.

Изживей Америка с Work and Travel USA и Usit Colours. Научи повече в GoToUSA - сайтът за студентски бригади в Америка на USIT

Гледаш американски филми, слушаш американска музика, носиш американски брандове дрехи, ползваш телефони, разработени от американски компании, всеки ден в новините научаваш за политическите ходове на Америка, за курса на американската валута, слушал си безброй разкази на хора, които са били там или имат близки, които живеят там, смяташ, че знаеш всичко за САЩ. Но истински можеш да опознаеш тази огромна страна с територия, надвишаваща 90 пъти площта на България, единствено ако ти самият се потопиш в американската действителност.

Изживей Америка! Ние знаем как да ти помогнем да го направиш с програма Work and Travel USA!

ПРИЧИНИ ДА ИЗЖИВЕЕШ АМЕРИКА С WORK AND TRAVEL USA

а

Ще живееш пет месеца в Америка – достатъчно време, за да обиколиш страната, да се потопиш в средата и да бъдеш като американците.

Ще срещнеш хора от цял свят и ще създадеш приятелства, някои от които ще останат за цял живот.

Ще добавиш безценен опит в CV-то си – опитът в чужда страна се цени изключително високо от работодателите. А и нивото ти на владеене на английски език ще се подобри със сигурност.

Ще изкараш пари – достатъчно, за да покриеш разходите си, да пътуваш  и пазаруваш в Щатите и да ти останат за следващата година в България.

Ще вземеш по-лесно виза – за теб гарантира американска компания, а програмата, по която ще пътуваш, е създадена от Държавния департамент на САЩ.

а

а

ПРИЧИНИ ДА ИЗЖИВЕЕШ АМЕРИКА С USIT COLOURS

а

54 човека от екипа на USIT са ходили поне веднъж в Америка, а много от нас са били там и над 5 пъти. Самите ние сме изживели това, което ти предлагаме да направиш и вярваме, че си заслужава.

Първите ни изпратени клиенти по Work and Travel USA вече записват децата си на същата програма. Зад гърба си имаме много опит и знаем как да направим пътя ти към Америка и преживяването ти там лесни и приятни.

Общият брой на студентите, които сме изпратили през годините на бригада в САЩ, надминава броя на студентите в най-големия университет в България. Вярваме, че това е признание за  добре свършена  работа.

Ние ти гарантираме отлична цена и перфектни програмни условия. Нещо повече – избирайки Юзит, ще можеш да заминеш, без дори да плащаш нищо преди да се върнеш – специалният кредит на банка ДСК само за клиенти на USIT ти дава тази възможност.

Ние ще ти предоставим огромен избор от проверени работни оферти – разнообразни позиции при едни от най-добрите работодатели в Щатите.

ИМАШ ВЪПРОСИ за студентските бригади в Америка?

НАМЕРИ ТЕХНИЯ ОТГОВОР ТУК

ЗАПИШИ СЕ ДО 28 ФЕВРУАРИ НА МНОГО ИЗГОДНА ЦЕНА И УЧАСТВАЙ В ИНТЕРВЮТАТА С АМЕРИКАНСКИ РАБОТОДАТЕЛИ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ!

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

Посети един от нашите офиси и донеси:

Z

Лична карта

Z

Студентска книжка

Z

Депозит от $50 или левовата им равностойност

USIT go to usa

Ние сме USIT COLOURS - най-голямата агенция в България за студентски и младежки обменни програми и пътувания в Америка, а това е GO TO USA - нашият специализиран сайт за дестинация Съединени Американски Щати. Постарали сме се да ти предложим на едно място информация за всичко, което е полезно да знаеш, ако планираш пътуване в Америка. Довери ни се и участвай в някоя от нашите програми – Work & Travel USA, Internship USA и Camp Counselor USA.

С НАС Е ЛЕСНО

С НАС Е ИЗГОДНО

С НАС ИМАШ ИЗБОР

С НАС СИ СРЕД ПЪРВИТЕ

С НАС Е СИГУРНО

С НАС Е ГОТИНО