Цената на студентската бригада в САЩ

Мнения на наши участници за бригадата в САЩ

Мнения на наши участници за бригадата в САЩ

Цената на студентската бригада в САЩ

Разгледай отзивите и снимките от изживяването на бригада в Америка на малка част от нашите участници! <3

Благодаря Ви за това, че с ваша помощ успях да осъществя най-голямата си мечта. Беше огромно приключение, изпълнено с най-различни емоции, но определено си заслужава.

Не предполагах, че във времена на световна пандемия, ще успея да видя всички тези места и забележителности.

Благодаря Ви от сърце!

Никол

Красиво място, свеж въздух, природа, планини – всичко, от което има нужда един човек да се отдели от града и забързаният живот, за да може да се отпусне. Има избор на много занимания, като плаване с каяци, рафтинг (екстремно), походи на най различни места със спиращи дъха гледки, каубой барове в града, най-различни магазини с интересни сувенири и каубойски ботуши, шапки, дрехи, защото Уайоминг е каубойски щат.

Мениджърите в Jackson Lake Lodge са на много високо ниво. Отношението към мен беше прекрасно и съм много доволен. Да не споменавам и за приятелствата, които направих. Някои от тях имам чувството, че и за цял живот. Специално се сближих най-много с еквадорските j1. Уникални хора.

Струваше си да ходя там и догодина планирам да се завърна отново.

Стефан

След почти две години чакане, поради ситуацията с ковид-19, най-накрая успяхме да бъдем част от програмата Work and Travel! Чакането си струваше напълно! Работихме в щата Делауеър в курортния град Рехобот Бийч. Рехобот Бийч се намира на Източното крайбрежие и е чудесно място за лятна почивка и шопинг! Най-прекрасното лято, което сме имали някога.

Успяхме да се докоснем до американската култура и начин на живот. Посетихме Вашингтон, Ниагарския водопад, Ню Йорк, Лас Вегас, Лос Анджелис, Сан Франциско, Големият Каньон, Horseshoe bend и Санта Моника. Всички тези места са невероятни и е трудно да се опишат с думи! Специални благодарности на екипа на Usit Colours от офиса във Велико Търново! Благодарим Ви, че сбъднахте една наша мечта!

Росица Н., Росица П., Миглена

Общо взето изкарването беше (казвам беше, тъй като вече се прибрах 🙂) невероятно. Посетих наистина много различни места в Америка, видях много различна Америка от тази, с която бях свикнал, тъй като до преди тази година бях ходил само на източното крайбрежие.

Усещането да обиколиш за едно лято толкова много места (Сан Франциско, Лос Анджелис, Лас Вегас, Сан Диего, Хаваи, Ню Йорк) ми звучеше като научна фантастика до скоро.

Запознаваш се и с нови хора, възможност да създадеш нови приятелства и контакти.

Петър

Прекарах първото си американско лято в един от най-красивите щати в Америка – Мейн, в градчето Бар Харбър. Мястото беше изпълнено с красива природа, свеж въздух и много добри и готини хора. Заминах сама и излязох от зоната си на камфорт. Открих приятели от цял свят, научих много както за различните хора и култури, така и за себе си.

Мога да кажа, че това е най-прекрасното лято в живота ми и препоръчвам на всеки, който се чуди дали да замине, независимо с приятели или сам, да заминава без да му мисли!!

Весела

Работих в Чатам, Масачузетс, където срещнах най-страхотните хора , с които имам незабравими моменти.

Сезонът беше един от най-силните за Чатам Барс Ин, което означава че овъртайма беше добър.

Съчетавах работата и забавление, в почивните дни не пропусках да посетя най-красивите плажове на Кейп Код.

За мен втората част, пътуването тепърва започна посетих Ню Йорк в момента съм в Маями и ще приключа с Вегас и Лос Анджелис.

Стефан

Една изживяна мечта! Дългоочаквано и планирано пътуване, което се превърна в най разноцветното лято в живота ми.

Прекарах едно незабравимо лято в Wildwood, New Jersey, запознах се с хора от цял свят, наслаждавах се на океана, пътувах, събирах спомени и истории които ще помня и разказвам дълго време.

Сезонът също беше силен и градчето беше пълно с туристи.

Нямам търпение за следващото лято в Америка!

Деница

Лятото в САЩ е уникално преживяване което оставя незабравими спомени за цял живот. За мен е приключение в което виждаш света и научаваш много за него както и много за самия себе си. Всичките емоции, преживявания и опит който се добива е нещо незаменимо.

Бригадата в Америка е най уникалното приключение, в което сбъднах и най смелите си мечти и е приключение което препоръчвам всеки да изживее докато има тази възможност.

Александър

Незабравими моменти, които отварят нашия мироглед към света!

Като участник в WAT мога да кажа, че средата, в която попаднах беше твърде различна от познатата ни до сега. Емоциите, които страната на безкрайните възможности предлага са безкрайни. През годините, които съм бил там, научих много за странна, културните ценности, бита и жаждата за живот у хората. Радвам се, че имах възможността да бъда на едно фантастично място, а именно Nantucket, островът е разположен на източното крайбрежие в близост до забележителния Cape cod и Boston. Островът е развита туристическа дестинация, която приветства хиляди туристи от цял свят всяко лято.

Моят съвет към всички, които желаят да извлекат максимума от живота и да бъдат самостоятелни е да направят своята крачка сега, защото животът е непредвидим и неусетно ще пропуснат възможност, която не се отдава всеки ден.

Симеон

Работя в увеселителен парк в Wildwood, който наема студенти от целия свят.

Бригадата е супер възможност да се запознаеш с нови хора и да видиш тяхната култура и традиции.

Посетих и видях такива неща за които не съм и мечтал.

Даниел

Уникална гледка – сутрешно кафе, океан – четвърто лято на East Coast…

Лятото в Атлантик сити е лудо, незабравимо и ужасно горещо, но акумулираната положителна енергия и готините хора са най-хубавото нещо тук.

Да си студент в Америка на бригада е най- хубавото нещо, в което можеш да инвестираш, опитът в работна среда, среща с хора от различни националности, културен обмен, партита и долари.

Ваня

Един нов свят. С доста хора се запознах в един наистина много приятен щат. Всички са адски мили и е много красиво тук в Мейн.

С приятелите ми от тук (интернационални повечето) обиколихме целия Мейн. Почти всяка седмица съм на почивка в някое хубаво място тук. Ходих в Бостън. Следващата стъпка е Ню Йорк. Наели сме апартамент там за няколко дена.

Работата е… ами работа. Започнах втора работа като Фотограф (не full time, а само от време на време) и доста ми допада. Снимките са хиляди. Обикалям щатите с няколко обектива, запечатвам хубавите моменти.

Николай

Имало едно време първокурсничка, която водила съвсем нормален студентски живот. Тя решила, че нещо трябва да се промени и решила това да бъде континентът. Нататък е ясно, приказката се казва „Лято в Америка“ и е прекалено дълга, за да бъде разказана.

Ако се колебаете дали да смените континента, ще ви кажа. Направете го! Изживейте Америка!

Ще се усъвършенствате, ще бъдете самостоятелни, ще се възхищавате на себе си, ще работите, но ще бъдете оценявани и уважавани, ще се чувствате живи, ще отидете в Ню Йорк, ще се запознаете с интернационални студенти, ще бъдете ЩАСТЛИВИ!

Напишете вашите приказки, а някои глави оставете само за вас 🙂

Не се чудете, изживейте Америка! Направете го с Юзит Калърс!

Мария

С програмата Work and Travel млади студенти от цял свят имат възможността да преживеят едно незабравимо лято, изпълнено с много емоции, да преоткрият нови светове, да придобият интересни знания и умения в различните краища на света.

В този случай говорим за така наречената позната на аудиторията със своите неограничени възможности страна United States of America.

Благодарение на Usit Colours можеш да сбъднеш една своя мечта, дори и повече, чрез тяхното професионално съдействие и подкрепа.

Съдейки по моя опит, смело гарантирам качественото обслужване на Usit Colours Bulgaria, с помощта на които превърнах една моя мечта в реалност втора година подред.

Да се качиш на Empire State Building, да се насладиш на прекрасния незабравим New York City, да се разходиш по улиците из Manhattan, Time Square, Central Park, Brooklyn Bridge, всичко което си виждал само по филмите, сега е реален момент от живота ти.

Цялото вълнение започва още с качването на самолета, пристигането на летището, настаняването в новото ти жилище за следващите няколко месеца, първия работен ден, срещата с колегите, първите съвместни събирания на колеги и други студенти от цял свят. Преоткриването на нова вълнуваща среда, напълно различна от обичайната, създава голяма еуфория.

Даниела

Много се радвам, че ми предоставихте възможност да изживея едно прекрасно лято в Портланд – Мейн.

Тук срещнах доста различни и интересни хора, посетих едни от най-уникалните места на планетата.

Препоръчвам на всеки, който иска да има незабравими спомени, да създаде нови приятелства, да погледна света от друг ъгъл – нека се впусне в това приключение, наречено “Work and travel”.

Аз съм безкрайно щастлива, че го изживях.

Дори и да нямате някого, с когото да се впуснете в това незабравимо изживяване, направете го сами (както мен) и повярвайте, че няма да съжалите дори и за секунда! ❤

Борислава

Пиша да ви кажа, че се прибрахме благополучно в България и също да ви кажа, че си направихме хубаво пътуване. 1 ден в Атлантик Сити, 4 дена в Ню Йорк и 6 дена в Маями.

САЩ ме промени изцяло, научих много неща, натрупах опит и също така се запознах със страхотно хора. Искрено ви благодаря за положените усилия.

Сега единствено чакам да ми мине карантината и веднага ще мина през офиса да се запиша за WAT 2021!

Марио

Всичко е страхотно, наистина си заслужава да се посети този щат, да се сблъскаш с природата, културата и дивия живот. Аляска е невероятно красива и пълна с изненади!

Мадлен

Сега вие ще ми кажете струва ли си студентската бригада в САЩ?

За мен студент, който не е отишъл на бригада, нищо не е постигнал. Шансове много, най-лесният – с програмата Work and Travel USA. Горещо препоръчвам на всеки един да се възползва от този уникален шанс!

Създавайте моменти, тези моменти, спиращи дъха, за които след това ще разказвате и които ще помните завинаги!

Най-уникалното преживяване, което съм изпитал през живота си!

Иван

След две лета, прекарани отвъд океана, мога да кажа само едно – НАПРАВЕТЕ ГО В АМЕРИКА!

Бригадата в САЩ дава възможности, които никое друго преживяване не би могло. Работният стаж и парите са най–малкото възможно. Житейският опит, който трупаш, приятелствата, които създаваш, всекидневната практика на езика и многото прекрасни емоции са само част от цялото изживяване.

Възможността да прекараш 5 месеца в „страната на неограничените възможности“ е нещо уникално.

Бригадата в Америка сбъдва мечти.

Ако оставим на страна емоционалната страна на това преживяване, остават другите ползи, а именно:

  • възможността за напълно законна, добре платена работа в сферата на туризма;
  • всекидневната употреба на английски език повишава изключително много нивото на владеенето му;
  • житейският опит, базиран на самостоятелността, която имаш;
  • многото възможности за пътуване до мечтани дестинации;
  • и не на последно място, стажът, придобит в Америка, стои страхотно в CV-то на един млад човек.

Америка е опит, полезен за всеки.

Именно в студентските си години имаме възможността да пътуваме и да опознаваме себе си, опознавайки света. Моите две лета ме промениха изключително много – станах един още пo-отговорен, амбициозен и уверен в себе си млад човек.

Емоциите, които изпитах и спомените, които натрупах, ще ме карат да се усмихвам винаги.

Аз изживях Америка с Usit Colours, направи го и ти!

Цвети

Всичко тук е страхотно. Може би не съм имал по забавно и интересно лято досега.

Имах възможност да се запозная с много хора от много различни места. Фактът, че ми остава още месец тук ме кара да се чувствам малко кофти.

Сезонът е към края си и някои хора започнаха да напускат. Все едно беше вчера, когато си взех униформата в ръце и се запознавах с екипа. Мениджърите ми са страхотни.

Природата тук в Аляска е зашеметяваща. Винаги има какво да се види и какво да се прави на около. През една немалка част от времето можеш да видиш и Денали от хотела. А също така ме гони и лос (not fun) 😂 

Радослав

Usit Colours Logo

USIT go to usa

Ние сме USIT COLOURS - една от водещите агенции в България за студентски бригади в САЩ, а това е GO TO USA - нашият специализиран сайт за дестинация Америка. Постарали сме се да ти предложим на едно място информация за всичко, което е полезно да знаеш, ако искаш да изживееш Америка с Work & Travel USA. Направи го, докато можеш!

С НАС Е ЛЕСНО

С НАС СИ СРЕД ПЪРВИТЕ

С НАС Е ИЗГОДНО

С НАС ИМАШ ИЗБОР

С НАС Е СИГУРНО

С НАС Е ГОТИНО

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.