Какво е бригада?

Бригадата в САЩ е най-добрият начин да се докоснеш до Америка и да я изживееш по начин, по който не би могъл, ако отидеш просто като турист. Тя е възможност, която имаш само докато си студент. Възползвай се!

Програмата Work and Travel USA, известна у нас като бригада в Америка, е създадена от Държавния департамент на САЩ в средата на миналия век. Тя е най-лесният и сигурен начин да живееш и работиш в Америка по време на лятната си ваканция, да пътуваш до фантастични места, да трупаш опит, да срещнеш нови хора и да изкараш достатъчно пари, за да покриеш разходите си, пътуването из страната, че и да ти остане. Програмата е уникална, защото ти дава възможност да получиш лесно виза тип J1 и разрешително за работа и да бъдеш много повече от просто турист в страната.

$

програмата се провежда по време на лятната ваканция на студентите и като участник в нея имаш право да работиш до 4 месеца в периода 1 май 2018 – 30 септември 2018 и да останеш в САЩ като турист още 30 дни след края на работния период. Ти сам избираш дали да работиш 2, 3 или 4 месеца;

$

след приключването на бригадата трябва да се върнеш в България, но няма ограничения колко пъти можеш да участваш отново, стига да си редовен студент;

$

преди да ти бъде издадена J1 виза и да заминеш за САЩ, трябва да имаш осигурена работна оферта при американски работодател, която да отговаря на целите и спецификите на бригадата. Можеш да си я намериш сам или да се възползваш от организираните от нашите партньори интервюта с американски работодатели;

$

участието в програма Work & Travel USA може да стане само чрез лицензирани от Държавния департамент на САЩ организации –  т.нар. „спонсори“  и Usit Colours като техен представител.

какви са ползите да отида на бригада в америка?

Да имаш възможността и правото да отидеш на студентска бригада в САЩ и да не го направиш е нещо, което със сигурност може да се определи като пропускане на възможност.  Ползите за това да изкараш едно лято в Америка със сигурност са много, много повече, отколкото ако избереш да го прекараш в България,  дори и да си цяло лято по черноморските курорти.

ще ИЗЖИВЕеш АМЕРИКА ТАКАВА, КАКВАТО Е!

Програмата ти дава уникалния шанс да я видиш не само през призмата на Холивуд, а през своята собствена. Да научиш повече за това как работят, живеят, веселят се и празнуват американците. Да видиш някои от най-известните места в света, да се насладиш на уникалната природа, да бъдеш част от американските празненства и фестивали, да отидеш в увеселителен парк, да вземеш кола под наем и просто да караш по безкрайните американски пътища – всичко това и още много са неща, които наистина има смисъл да направиш и изживееш!

ЩЕ СПЕЧЕЛИШ ПАРИ

Едно от основните предимства на студентските бригади е, че можеш сам да изкараш всички пари, които ще инвестираш в нея, както и достатъчно, за да пътуваш и разглеждаш, а и да ти останат за следващата година в България.

ЩЕ НАТРУПАШ ЦЕНЕН ОПИТ

Все повече фирмите търсят хора с опит в международна среда. А да си бил част от екипа на американска компания със сигурност е нещо, което ще ти помогне много за бъдещото ти професионално развитие.

ЩЕ БЪДЕШ САМОСТОЯТЕЛЕН

Една от най-големите ползи от студентската бригада, споделяни от клиентите ни, е възможността да живеят 5 месеца напълно самостоятелно, далеч от познатото, да работят и се справят сами с всички предизвикателства, които се изправят пред тях.

ЩЕ ИМАШ НОВИ ПРИЯТЕЛИ

По време на твоята бригада в Щатите ще срещнеш много хора от цял свят и ще имаш възможност да създадеш нови приятелства – може би някои ще останат само хубав спомен от едно лято, но други ще продължат цял живот.

Защо Work and Travel USA с Usit Colours?

Защото  ние, екипът на USIT COLOURS, сме професионалисти с дългогодишен опит в Work and Travel. Защото харесваме и вярваме в това, което правим. Защото самите ние сме пътували на бригада в САЩ. Защото през годините променяхме и подобрявахме програмата, за да отговаря най-добре на твоите изисквания, предпочитания и нужди. Защото Usit Colours е агенция №1 за студентски пътувания в България!

Medal

НИЕ СМЕ #1

USIT COLOURS е най-голямата агенция за студентски пътувания в България и единствената, която e сертифицирана за качеството на предлаганите услуги. Занимаваме се със студентски бригади от 1998 г. и сме горди, че оттогава до днес десетки хиляди студенти избраха точно нас за подготовката на своето незабравимо лято в САЩ. Голяма част от клиентите ни  пътуваха с нас на бригада две, три, дори четири и пет години. За нас е чест, че много от клиентите ни се превърнаха в наши приятели и продължават да използват нашите услуги при пътуванията си по света.

Free

С НАС СПЕСТЯВАШ!

Дори цените ни да изглеждат подобни на други агенции на пазара, можеш да бъдеш сигурен, че при нас ще получиш отлична цена при перфектни условия на програмата. С USIT COLOURS получаваш безплатно много неща, за които на други места се налага да плащаш, а също и имаш достъп до услуги на ексклузивни условия и цени. И нещо повече –  като наш клиент можеш да заминеш на бригада в Щатите без да плащаш нищо преди да се върнеш. Специалният кредит на банка ДСК само за клиенти на USIT COLOURS прави това възможно.

Comunnity

С НАС Е ЛЕСНО!

Подготовката на заминаването на Work and Travel USA  преминава през различни етапи, за които няма да крием, че не винаги са прости – сблъскваш се с редица документи, институции, изисквания, срокове, решения. Нашата основна цел и роля е да направим преминаването през целия процес максимално лесен и безпроблемен за теб! Ние ще ти съдействаме в цялата подготовка – ще ти помогнем да избереш най-добрата за теб работна позиция, ще подготвим всички необходими формуляри, ще се погрижим за кандидатстването ти за виза и ще организираме пътуването ти до САЩ. Важното е не само това какво правим, но и това как го правим!

Smile

С НАС Е ГОТИНО!

Най-голямото ни предимство е  нашият екип! В нашите офиси ще те посрещнат млади професионалисти, предишни участници в  програма Work and Travel, които ще ти разкажат за бригадата от собствен опит и ще ти дадат полезни съвети. С тях ще подготвите и планирате всеки детайл по заминаването ти и ще бъдат на твое разположение за съдействие и въпроси по време на целия ти престой в САЩ.

Handshake

С НАС Е СИГУРНО!

Ще се погрижим да си добре подготвен за интервюто ти за виза и то да бъде успешно, но ако случайно ти откажат виза, ние ще ти възстановим напълно таксата по програмата и сумата за самолетен билет, без де се налага  да плащаш допълнителни застраховки за това!

Ние работим само с най-добрите американски спонсориращи организации и предлагаме работни оферти от компании, чиято коректност  е проверена и гарантирана през годините.

Star

С НАС ИМАШ ИЗБОР!

С USIT COLOURS изборът е изцяло твой – от първата до последната стъпка по подготовката на лятната ти бригада – избери къде в САЩ искаш да отидеш, кога да започне програмата ти, избери спонсор, избери какво да работиш от над 2000 позиции, избери кога и къде да бъде интервюто ти за работа, избери дали да пътуваш сам или  с приятел, с когото да заминеш, избери офис, който искаш да те обслужва.  Ще имаш и пълен избор за пътуването ти – ние работим с всички авиокомпании и имаме специални цени за нашите клиенти по програмата.

USIT go to usa

Ние сме USIT COLOURS - най-голямата агенция в България за студентски и младежки обменни програми и пътувания в Америка, а това е GO TO USA - нашият специализиран сайт за дестинация Съединени Американски Щати. Постарали сме се да ти предложим на едно място информация за всичко, което е полезно да знаеш, ако планираш пътуване в Америка. Довери ни се и участвай в някоя от нашите програми – Work & Travel USA, Internship USA и Camp Counselor USA.

С НАС Е ЛЕСНО

С НАС Е ИЗГОДНО

С НАС ИМАШ ИЗБОР

С НАС СИ СРЕД ПЪРВИТЕ

С НАС Е СИГУРНО

С НАС Е ГОТИНО

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.