КАКВО Е БРИГАДА?

Програмата Work and Travel USA, известна у нас като бригада в Америка, е създадена от Държавния департамент на САЩ в средата на миналия век. Тя е най-лесният и сигурен начин да живееш и работиш в Америка по време на лятната си ваканция, да пътуваш до фантастични места, да трупаш опит, да срещнеш нови хора и да изкараш достатъчно пари, за да покриеш разходите си, пътуването из страната, че и да ти остане. Програмата е уникална, защото ти дава възможност да получиш лесно виза тип J1 и разрешително за работа и да бъдеш много повече от просто турист в страната.

$

програмата се провежда по време на лятната ваканция на студентите и като участник в нея имаш право да работиш до 4 месеца в периода 1 май 2018 – 30 септември 2018 и да останеш в САЩ като турист още 30 дни след края на работния период. Ти сам избираш дали да работиш 2, 3 или 4 месеца;

$
след приключването на бригадата трябва да се върнеш в България, но няма ограничения колко пъти можеш да участваш отново, стига да си редовен студент;
$

преди да ти бъде издадена J1 виза и да заминеш за САЩ, трябва да имаш осигурена работна оферта при американски работодател, която да отговаря на целите и спецификите на бригадата. Можеш да си я намериш сам или да се възползваш от организираните от нашите партньори интервюта с американски работодатели;

$

участието в програма Work & Travel USA може да стане само чрез лицензирани от Държавния департамент на САЩ организации –  т.нар. „спонсори“  и Usit Colours като техен представител.

какви са ползите да отида на бригада?

Да имаш възможността и правото да отидеш на студентска бригада в САЩ и да не го направиш е нещо, което със сигурност може да се определи като пропускане на възможност.  Ползите за това да изкараш едно лято в Америка със сигурност са много, много повече, отколкото ако избереш да го прекараш в България,  дори и да си цяло лято по черноморските курорти.

ще ИЗЖИВЕеш АМЕРИКА ТАКАВА, КАКВАТО Е!

Програмата ти дава уникалния шанс да я видиш не само през призмата на Холивуд, а през своята собствена. Да научиш повече за това как работят, живеят, веселят се и празнуват американците. Да видиш някои от най-известните места в света, да се насладиш на уникалната природа, да бъдеш част от американските празненства и фестивали, да отидеш в увеселителен парк, да вземеш кола под наем и просто да караш по безкрайните американски пътища – всичко това и още много са неща, които наистина има смисъл да направиш и изживееш!

ЩЕ СПЕЧЕЛИШ ПАРИ

Едно от основните предимства на студентската бригада е, че можеш сам да изкараш всички пари, които ще инвестираш в нея, както и достатъчно, за да пътуваш и разглеждаш, а и да ти останат за следващата година в България.

ЩЕ НАТРУПАШ ЦЕНЕН ОПИТ

Все повече фирмите търсят хора с опит в международна среда. А да си бил част от екипа на американска компания със сигурност е нещо, което ще ти помогне много за бъдещото ти професионално развитие.

ЩЕ БЪДЕШ САМОСТОЯТЕЛЕН

Една от най-големите ползи от студентската бригада, споделяни от клиентите ни, е възможността да живеят 5 месеца напълно самостоятелно, далеч от познатото, да работят и се справят сами с всички предизвикателства, които се изправят пред тях.

ЩЕ ИМАШ НОВИ ПРИЯТЕЛИ

По време на бригадата ще срещнеш много хора от цял свят и ще имаш възможност да създадеш нови приятелства – може би някои ще останат само хубав спомен от едно лято, но други ще продължат цял живот.

Защо Work and Travel USA с Usit Colours?

Защото  ние, екипът на Usit Colours, сме професионалисти с дългогодишен опит в Work and Travel. Защото харесваме и вярваме в това, което правим. Защото самите ние сме пътували на бригада в САЩ. Защото през годините променяхме и подобрявахме програмата, за да отговаря най-добре на твоите изисквания, предпочитания и нужди. Защото Usit Colours е агенция №1 за студентски пътувания в България!

Medal

НИЕ СМЕ #1

Usit Colours е най-голямата агенция за студентски пътувания в България и единствената, която e сертифицирана за качеството на предлаганите услуги. Занимаваме се със студентски бригади от 1998 г. и сме горди, че оттогава до днес десетки хиляди студенти избраха точно нас за подготовката на своето незабравимо лято в САЩ. Голяма част от клиентите ни  пътуваха с нас на бригада две, три, дори четири и пет години. За нас е чест, че много от клиентите ни се превърнаха в наши приятели и продължават да използват нашите услуги при пътуванията си по света.

Free

С НАС СПЕСТЯВАШ!

Дори цените ни да изглеждат подобни на други агенции на пазара, можеш да бъдеш сигурен, че при нас ще получиш отлична цена при перфектни условия на програмата. С Usit Colours получаваш безплатно много неща, за които на други места се налага да плащаш, а също и имаш достъп до услуги на ексклузивни условия и цени. И нещо повече –  като наш клиент можеш да заминеш на бригада без да плащаш нищо преди да се върнеш. Специалният кредит на банка ДСК само за клиенти на Usit Colours прави това възможно.

Comunnity

С НАС Е ЛЕСНО!

Подготовката на заминаването на Work and Travel  преминава през различни етапи, за които няма да крием, че не винаги са прости – сблъскваш се с редица документи, институции, изисквания, срокове, решения. Нашата основна цел и роля е да направим преминаването през целия процес максимално лесен и безпроблемен за теб! Ние ще ти съдействаме в цялата подготовка – ще ти помогнем да избереш най-добрата за теб работна позиция, ще подготвим всички необходими формуляри, ще се погрижим за кандидатстването ти за виза и ще организираме пътуването ти до САЩ. Важното е не само това какво правим, но и това как го правим!

Smile

С НАС Е ГОТИНО!

Най-голямото ни предимство е  нашият екип! В нашите офиси ще те посрещнат млади професионалисти, предишни участници в  програма Work and Travel, които ще ти разкажат за бригадата от собствен опит и ще ти дадат полезни съвети. С тях ще подготвите и планирате всеки детайл по заминаването ти и ще бъдат на твое разположение за съдействие и въпроси по време на целия ти престой в САЩ.

Handshake

С НАС Е СИГУРНО!

Ще се погрижим да си добре подготвен за интервюто ти за виза и то да бъде успешно, но ако случайно ти откажат виза, ние ще ти възстановим напълно таксата по програмата и сумата за самолетен билет, без де се налага  да плащаш допълнителни застраховки за това!

Ние работим само с най-добрите американски спонсориращи организации и предлагаме работни оферти от компании, чиято коректност  е проверена и гарантирана през годините.

Star

С НАС ИМАШ ИЗБОР!

С Usit Colours изборът е изцяло твой – от първата до последната стъпка по подготовката на лятната ти бригада – избери къде в САЩ искаш да отидеш, кога да започне програмата ти, избери спонсор, избери какво да работиш от над 2000 позиции, избери кога и къде да бъде интервюто ти за работа, избери дали да пътуваш сам или  с приятел, с когото да заминеш, избери офис, който искаш да те обслужва.  Ще имаш и пълен избор за пътуването ти – ние работим с всички авиокомпании и имаме специални цени за нашите клиенти по програмата.

USIT go to usa

Ние сме USIT COLOURS - най-голямата агенция в България за студентски и младежки обменни програми и пътувания в Америка, а това е GO TO USA - нашият специализиран сайт за дестинация Съединени Американски Щати. Постарали сме се да ти предложим на едно място информация за всичко, което е полезно да знаеш, ако планираш пътуване в Америка. Довери ни се и участвай в някоя от нашите програми – Work & Travel USA, Internship USA и Camp Counselor USA.

С НАС Е ЛЕСНО

С НАС Е ИЗГОДНО

С НАС ИМАШ ИЗБОР

С НАС СИ СРЕД ПЪРВИТЕ

С НАС Е СИГУРНО

С НАС Е ГОТИНО