'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

снежана серафимова
Великотърновски
университет

Аз съм Жана и за мое нещастие тава беше първата ми студентска бригада в Америка.Казвам нещастие, защото можеше да съм ходила поне 3 пъти, но това не ми попречи да имам най-страхотното лято до сега!Толкова съм щастлива да споделя с вас това невероятно приключение, което стана реалност благодарение на страхотните млади и усмихнати хора в Usit collors. Всичко стана толкова бързо и неусетно осъзнах, че остават 2 седмици, а аз заминавах сама в главата ми се въртяха какви ли не и добри и лоши развития на нещата. И ето ме на летището, семейството ми притеснено, но и щастливо маха за чао, докато аз отивам към самолета и тогава си помислих: „Ти правиш най-голямата стъпка в живота си това ще бъде нещо велико!“ И така и стана, всичко започна още първият ден с първото ми пътуване с градския транспорт в Америка – влизам в автобуса с голяма усмивка готова за това преживяване и група млади хора, които очевидно бяха на почивка ми платиха билетчето и веднага започнаха да ме разпитват от къде съм, какво правя тук, супер любопитни и любезни с интерес изслушаха историята ми и на слизане ми пожелаха успех.

първата ми студентска бригада в Америка - невероятно приключение, което стана реалност благодарение на страхотните млади и усмихнати хора в Usit colours.

Ти правиш най-голямата стъпка в живота си това ще бъде нещо велико!

От този ден аз вече знаех, че съм на страхотно място след това мнението ми се утвърждаваше като се запознах със съквартирантите ми, колегите, шефове, градчето на брега на океана абе с една дума всичко беше на правилното място в правилното време. Всеки почивен ден бяхме на яхтата на хазяина ни той ни гледаше като негови деца и ни помагаше постоянно, много съм му благодарна. След не много време осъзнах, че вече имам страхотни хора и обстановка, че ми бяха като второ семейство. Сега всички поддържаме връзка и си оставаме приятели за цял живот, даже се виждаме с някои от тях! Пътувахме след края на лятото до Вашингтон и Ню Йорк! След това лято осъзнах, че ние сме бъдещето и промяната на нашия свят! Обичайте родината си, пътувайте, обогатявайте се, усмихвайте се! Животът е страхотен, грабнете вашите възможности!