'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

Glacier Park Inc Glacier Park Lodge

За работодателя:
Glacier National Park е един от най-красивите в Америка. В парка има повече от 700 мили поддържани туристически пътеки. Ако отидеш там, ще можеш да караш колело, да ловиш риба, да ходиш на рафтинг, да се разхождаш с туристическа лодка, да яздиш, да караш каяк и какво ли още не. Glacier Park Inc. е концесионер, упълномощен от Националната паркова служба да стопанисва Glacier National Park. Работодателят обслужва 9 хотела, 10 ресторанта, 13 търговски обекта, голф магазин, както и се грижи за транспорта в и около парка. Glacier Park Inc търси за лятна работа мотивирани студенти, които желаят да обслужват клиентите на парка, позитивни са и обичат природата.
Glacier Park Lodge е построен преди един век. Разполага със 161 стаи за гости, в които могат да бъдат настанени до 500 човека.

Местоположение:
Glacier Park Inc Glacier Park се намира в северозападния край на Montana. Мястото определено е подходящо за хора, които обичат да са далече от цивилизацията и не си падат по горещото време – през деня температурите са между 15 и 20 градуса, а през нощта падат до 5 – една прекрасна пролет през лятото.
Защо да работиш там:
– Работодателят осигурява настаняване и 3 хранения на ден на атрактивна цена;
– Ще имаш възможност да работиш с хора от всички краища на света;
– Поради отдалечеността си и сигурната, безопасна и красива среда, която предлага, паркът ежегодно е избиран от много международни студенти за лятна работа.
– Ще имаш възможност да практикуваш различни видове спорт;
– Ако пътуваш с гадже или приятели, сте добре дошли да кандидатствате.

Забележителности:
Както казахме и по-горе, ще имаш възможност да практикуваш различни спортове в парка – има около 1120 км пътеки и почти 1600 км реки и потоци и над 2 000 езера. Останали са едва 25 ледника, като ако не бъде спряно глобалното затопляне, те е възможно да изчезнат до 2030 година, така че сега е моментът да отидеш и да ги видиш. Пътят Going-to-the-Sun Road е един от най-красивите в Северна Америка и е зашеметяващ инженерен подвиг, завършването на който е отнело близо 11 години.

Dishwasher

Начални дати: 1 юни – 15 юни

Крайни дати: 10 сеп – 30 сеп

Настаняване: $89 на седмица

Бакшиш: не

Местоположение : East Glacier Park, MT

$8.75 на час

Описание на позицията: Мие чинии, помага в кухнята.

Особености: Гарантирани минимум 36 часа на седмица

Dining Room Attendant

Начални дати: 1 юни – 15 юни

Крайни дати: 10 сеп – 30 сеп

Настаняване: $89 на седмица

Бакшиш: не

Местоположение : East Glacier Park, MT

$8.15 на час

Описание на позицията: Настанява гостите, почиства масите, помага на сервитьорите.

Особености: Гарантирани минимум 36 часа на седмица