'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

Glacier Park Inc West Glacier Village

За работодателя:
В Glacier National Park има повече от 700 мили поддържани туристически пътеки. Ако отидеш там, ще можеш да караш колело, да ловиш риба, да ходиш на рафтинг, да се разхождаш с туристическа лодка, да яздиш, да караш каяк и какво ли още не. Glacier Park Inc. е концесионер, упълномощен от Националната паркова служба да стопанисва Glacier National Park. Работодателят обслужва 9 хотела, 10 ресторанта, 13 търговски обекта, голф магазин, както и се грижи за транспорта в и около парка. Glacier Park Inc търси за лятна работа мотивирани студенти, които желаят да обслужват клиентите на парка и да намерят много нови приятели от цял свят.
Glacier Park Inc West Glacier Mercantile Apgar Village Lodge се намира на западния вход на Glacier National Park, в Rocky Mountains. West Glacier Village е изходна точка към парка.

Местоположение:
Glacier Park Inc Glacier Park се намира в северозападния край на Монтана. Мястото определено е подходящо за хора, които обичат да са далече от цивилизацията и не си падат по горещото време – през деня температурите са между 15 и 20 градуса, а през нощта падат до 5 – една прекрасна пролет през лятото.

Защо да работиш там:
– Отлично заплащане;
– Намаления в ресторантите и магазините;
– Работодателят осигурява настаняване на атрактивна цена;
– Работодателят организира пикници и барбекю партита за служителите си;
– Поради отдалечеността си и сигурната, безопасна и красива среда, която предлага, паркът ежегодно е избиран от много международни студенти за лятна работа.

Забележителности:
Както казахме и по-горе, ще имаш възможност да практикуваш различни спортове в парка – има около 1120 км пътеки и почти 1600 км реки и потоци и над 2 000 езера. Останали са едва 25 ледника, като ако не бъде спряно глобалното затопляне, те е възможно да изчезнат до 2030 година, така че сега е моментът да отидеш и да ги видиш. Пътят Going-to-the-Sun Road е един от най-красивите в Северна Америка и е зашеметяващ инженерен подвиг, завършването на който е отнело близо 11 години.

Retail Associate

Начални дати: 1 юни – 15 юни

Крайни дати: 10 сеп – 20 сеп

Настаняване: $50 на седмица

Бакшиш: не

Местоположение : West Glacier, MT

$9.00 на час

Описание на позицията: Продава сувенири, зарежда стока, работи с каса.

Особености: Гарантирани минимум 36 часа на седмица