'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

Aramark Cape May County Zoo

Aramark Cape May County Zoo

Местоположение

Aramark Cape May Zoo е разположена на Източното крайбрежие, в най-южната част на Ню Джърси, на 5 мили от Stone Harbor и на 10 мили от Wildwood. Близо е до Ню Йорк и Филаделфия.

Интересно в района

Cape May e една от най-старите дестинации за почивка за американците. С богата история, плажове, спечелили не една награди и с многото викториански сгради, курортът привлича туристи от целия свят. Определян е и за едно от най-добрите места за наблюдение на птици. В почивните дни можеш да отидеш до Голямата ябълка или да се разходиш до Филаделфия, да поиграеш в казината на Атлантик сити или просто да се излегнеш на плажа – един от десетте най-добри в Америка!

За работодателя

Арамарк е компания, която предлага услуги за хранителната индустрия, в управлението на заведения, различни сгради и институции. Компанията е определена за една от най-етичните към служителите и клиентите си в света. Оперира в 22 държави.
Cape May Country Zoo е зоологическа градина, която има над 550 обитатели, представители на над 250 вида бозайници, птици, земноводни и влечуги. Разпростира се на повече от 85 акра и впечатлява посетителите си с прекрасни градини и недокосната природа. Работейки там, ще имаш възможност да се срещаш с хиляди гости от цял свят ежедневно.

Защо да работиш там:

– За всеки, който обича животните, това е перфектното място за работа!
– Намира се в непосредствена близост до много известни градове и любими за студентите курортни градчета по Източното крайбрежие;
-Ще има възможност да работиш с много хора на позиция, която предлага постоянен контакт с клиенти, т.е. ще подобряваш ежедневно езиковите си компетенции
– Заплащането, което те очаква, е наистина привлекателно;