'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

Aramark Denali Park Village

Информация за работодател и работни оферти за Aramark Denalli Park Village. Работа за бригада в САЩ

Aramark Denali

Местоположение

McKinley Village Lodge се намира на седем мили от входа на национален парк Денали в Аляска и е в близост до реката Ненана.

Интересно в района

Да работиш в Denali National Park  означава да прекараш лятото си в едно от най-известните места в САЩ и по света. Хора от всякъде идват, за да се насладят на недокоснатата природа, да видят животните и да се качат на някой от най-високите върхове в САЩ, а защо не и на самия Маккинли – най-високият връх в САЩ. Ако обичаш да си на открито, това със сигурност е най-подходящото място за теб.

За работодателя

Арамарк е компания, която предлага услуги за хранителната индустрия, в управлението на заведения, различни сгради и институции. Компанията е определена за една от най-етичните към служителите и клиентите си в света. Оперира в 22 държави.
McKinley Village Lodge се разпростира на 20 акра и предлага на посетителите възможност да се насладят на прекрасния национален парк Денали. Хотелът е разположен в седем двуетажни постройки, както и наскоро ремонтираната Summit Lodge, с приказна тераса, външна камина и невероятни гледки, които само Аляска може да предложи. Работодателят наема WAT студенти от много години и не един и двама се връщат всяко лято там – доказателство за коректността му.

Защо да работиш там

– Ако обичаш природата искаш да бъдеш на едно от най-красивите места в света, това определено е твоето място;
– Ще имаш закуска, обед и вечеря плюс настаняване за максимум 15 долара на ден!!
– Работодателят организира множество мероприятия за служителите си – от рафтинг до екскурзии до Феърбанкс;
– Не липсват възможности и за overtime, както и за бонус в края на сезона.