Aramark North Lake Powell

Aramark North Lake Powell

Местоположение

Bullfrog Marina се намира на бреговете в северната част на Lake Powell, щата Юта.

Интересно в района

Lake Powell е известен с множеството каньони, намиращи се под водите му, както и скалните образувания, получили се в следствие на водата.
Defiance House е местност, някога обитавана от племето Анасази, обитавало тези земи между 1250 и 1285 година. Намира се в Forgotten canyon, който е на 20-тина мили от Bullfrog Bay.
В близост е и Monument Valley – място, където все още живеят местни Американци ( от племето Навахо) – там са снимани много от най-известните филми – Transformers, Star Wars и много други филми и видеоклипове.

За работодателя

Aramark е една от най-големите и сериозни корпорации в света, оперираща в над 22 държави. През 2013 година Aramark за пореден път е включена в  класацията „Най-уважаваните компании в света”, изготвяна от списание FORTUNE.
Lake Powell е второто по големина изкуствено езеро в САЩ и е част от национален парк “Glen Canyon”.  North Lake Powell е второто по големина (от общо 6) яхтено пристанище на езерото.  Там ще откриеш множество от забавления – от каране на моторни лодки и джетове, до хайкинг по многото каньони в района!

Защо да работиш там

– Можеш да използваш напълно безплатно моторните лодки, които се предлагат на клиентите срещу $600 на ден.
– Униформата ти ще бъде безплатна
– Заплащането е добро
– Работодателят осигурява настаняване на изключително атрактивна цена, като в една стая могат да бъдат най-много двама човека
– Служителите имат отделно помещение за почивка, където има маси за тенис, билярд, както и безплатен безжичен интернет.
– Работодателят предлага и храна за своите служители на много ниски цени (закуска, обед и вечеря срещу едва $12 на ден). Също така има и кухня, където можеш да си сготвиш – ако искаш.
– Всяка седмица се организират различни мероприятия за служителите, като например BBQ партита, спортни турнири, посещения на забележителностите в района и др.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.