Brett Robinson Gulf Corp Phoenix All Suites

201 East Beach Blvd Gulf Shores AL 36542

За работодателя

Brett Robinson е една от водещите компании, предлагащи ваканционни апартаменти по крайбрежието на Алабама. Сградите, където студентите работят, са разположени директно на плажовете на Мексиканския залив. Ще имаш възможност да се насладиш на прекрасни пясъчни плажове, слънце и много забавления!

Местоположение

Orange Beach and Gulf Shores, Alabama се намират на Alabama Gulf Coast. Много семейства посещават района, за да се насладят на безкрайните бели плажове на Мексиканския залив, както и на увеселителните паркове, театрите и прекрасната морска храна, предлагана в ресторантите. А само на 10 мили от мястото, където ще работиш, е разположен един от най-големите МОЛове на Югоизтока, с повече от 120 магазини, където ще можеш да харчиш разумно спечеленото.

Защо да работиш там

– работодателят наема от години международни студенти и ще имаш възможност да си в екип с хора от цял свят;
– ще имаш настаняване, осигурено от работодателя, в напълно обзаведени апартаменти за 2-3 човека;
– ресторантите и магазините са на пешеходно разстояние от мястото, където ще живееш – нещо, което не се случва често в САЩ;
– работодателят ще осигури посрещането ти от летището;
– ще имаш много възможности да си намериш втора работа;

Интересно в района

Ако избереш този работодател, ще можеш да се разходиш из Южните щати – да отидеш до Ню Орлиънс или Хюстън, както и Флорида и мечтания от толкова много хора Miami Beach – да разгледаш къщите и яхтите на богатите, да се разходиш по крайбрежието и да поплуваш в океана.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.