Carowinds a Cedar Fair Park

Carowinds a Cedar Fair Park

Местоположение

Намира се на 13 мили от Charlotte – най-големият град в Северна Каролина.

Интересно в района

В Charlotte има музей на NASCAR, исторически музей за историята на града и участието му във Втората световна Война, през лятото се провеждат доста панаири и музикални фестивали. Но ако искате да посетите голям и  интересен Американски град, то тогава отделете време и посетете Атланта, който е на 3 часа и половина разстояние.

За работодателя

Carowinds е увеселителен парк, построен преди 41 години, който предлага забавления за различни възрасти. На особена популярност се радват – Snoopy Park – атракцион за малки деца, носещ името на популярния анимационен герой, Fury – най-големият и бърз костер в света, както и прекрасния воден атракцион.

Защо да работиш там

–  Осигурено настаняване на атрактивна цена и безплатен транспорт до работното място;
– Използване на атракциите на парка безплатно (както и на другите паркове, които са под ръководството на Cedar Fair);
– Възможност за допълнителни часове;
– Работодателят осигурява забавления за служителите –  пикници, бинго, партита, спортни мероприятия;

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.