Delaware North Niagara Falls State Park

332 Prospect Street Niagara Falls NY 14303

За работодателя

Delaware North Niagara Falls State Park е място, перфектно за любителите на природата. Възможна е работа на различни позиции в парка. Националният парк Niagara Falls се намира между градчетата Niagara Falls в щата Ню Йорк и Онтарио, Канада. Ще имаш възможност да работиш в различни отдели на парка – кухня, магазин и др.

Местоположение

Niagara Falls, NY

Защо да работиш там

  • Ще имаш безплатен достъп до някои от атркациите в парка;
  • Работодателят организира различни забавления;
  • Работодателят съдейства за намиране на настаняване;
  • Ще имаш възможност и да закупуваш ваучери за храна на много изгодна цена, когато имаш смени над 6 часа;

 

Интересно в района

Мястото е прекрасно за любители на природата – ще работиш на едно от най-известните места в света – Ниагарския водопад, където възможностите за разходки са много, а гледките – за тях Алеко е написал: „Много минути се изминаха, догдето ние се свестихме! Всички наблюдатели бяха вцепенени като в жива картина! Не учудвание, не възхищение, не! Едно безгранично благоговение бе отпечатано на лицата на всички! Всички лица бяха сериозни, излека бледни и като че изтръпнали! Като че не пред творението божие, а пред самия бог те бяха изправени!… Който може, нека опише тази картина; който може, нека я фотографира, нека я нарисува!… Аз не мога.“

Мястото се посещава от 10 милиона туристи годишно и е в топ 10 на най-посещаваните дестинации в САЩ. Не пропускай да посетиш някой от концертите и фестивалите, които се организират през лятото. Разходи се и до близкото градче Бъфало – ще го видиш такова, каквото е било още при построяването си.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.