'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

Hampton Jitney

253 Edwards Avenue Calverton NY 11933

За работодателя

Hampton Jitney е луксозна автобусна линия, която пътува между New York City и Hamptons на Eastern Long Island, New York. Работодателят ежегодно наема десетки международни студенти, които работят като гидове/стюарди в автобусите на компанията, като се грижат за пътниците. Задължително условие е да владееш английски език много добре, тък като ще бъдеш в постоянен контакт с американци и ще трябва да общуваш много.

Местоположение

Централата е в Саутхемптън, Ню Йорк, но като служител на компанията ще пътуваш ежедневно до Ню Йорк Сити – едва ли е необходимо да ти казваме къде се намира, нали?

Защо да работиш там

  • защото ще си в един от най-известните, живи и любими градове в света – Ню Йорк;
  • защото ще имаш прекрасната възможност да контактуваш ежедневно с много американци;
  • ще имаш настаняване, осигурено от работодателя, на изключително добра цена;
  • ще получаваш много добро възнаграждение;
  • защото ще си постоянно на път;
  • искало ли ти се е да бъдеш стюард или стюардеса в самолет? Сега можеш да поставиш началото, като работиш на подобна позиция, но в автобус.

Интересно в района

Ню Йорк – дали ще се разхождаш из Central Park или по Пето авеню, ще се качиш на Empire State Building или на Статуята на свободата, ще „изследваш” баровете и ресторантите – решаваш ти. В този град има по нещо за всеки – почти няма човек, посетил този град и не оставил поне част от сърцето си там. Просто си отдели време, за да се шляеш и „дишаш” града. А от Ню Йорк имаш възможност и да пътуваш много – дали до Вашингтон ДС, Филаделфия, Бостън или някой по-малък град или курорт – изборът е изцяло в ръцете ти.