Осигурени минимум по 32 работни часа на седмица с възможност за допълнителни часове
Бакшиши:
НЕ
Hostess Host
Harrison Group Harbor Watch Rest and Raw Bar
$14.00 на час
Посреща и настатява гостите на масите
Ниво на английски:
Отлично
Начални дати:
14 май -
29 май
Крайни дати:
14 сеп. -
29 сеп.
Особености:
Осигурени минимум по 32 работни часа на седмица с възможност за допълнителни часове
Бакшиши:
НЕ
Food Runner
Harrison Group Harbor Watch Rest and Raw Bar
$3.63 на час
Поставя храната в чиниите, допълва напитки, сервира храната на клиентите
Ниво на английски:
Много добро
Начални дати:
14 май -
29 май
Крайни дати:
14 сеп. -
29 сеп.
Особености:
Осигурени минимум по 32 работни часа на седмица с възможност за допълнителни часове
Бакшиши:
ДА
Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.
Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.