Lafayette Hotels Waves Oceanfront Resort

За работодателя

Waves Oceanfront Resort се намира в с Old Orchard Beach, в непосредствена близост до плажа. Представлява комплекс от няколко сгради, всяка от които е на не повече от 150 метра от един от най-хубавите плажове в щата. Мястото е любимо за семейна почивка на много американци. В курорта работят над 130 човека – американци и чуждестранни студенти.

Местоположение

Old Orchard Beach, Maine

Защо да работиш там

  • При успешно приключване на договора е възможен бонус в края на сезона
  • Съдействие от страна на работодателя за намиране на настаняване, при това на много приемлива цена
  • Работодателят организира различни активности за служителите си
  • Отлично заплащане

Интересно в района

Old Orchard Beach е много приятно градче на брега на океана, посещавано от над 100 000 туристи годишно. Ако искаш да си на море цяло лято – това е твоето място. В свободното си време не пропускай да отидеш до Бостън, който е само на 2 часа път, както и до Портланд – едва на час – и в двата града има много неща, които да разгледаш.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.