'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

Moreys Piers

Moreys Piers

Местоположение

Едно от големите предимства на парка е местоположението му – Wildwood, NJ, само на няколко часа път от Ню Йорк, Вашингтон ДС и Филаделфия. Moreys Piers е разположен на самия плаж, а курортът е много известен и посещаван от хиляди туристи, така че ще можеш да се забавляваш и да намериш приятели от целия свят.

Интересно в района

Дали ще се разходиш по улицата на звездите, ще се качиш на пиратски кораб или ще се наслаждаваш на фоерверките всеки петък вечер, в Wildwood няма да скучаеш със сигурност. А в свободните си дни не пропускай да отидеш до Ню Йорк, да потичаш в Central park или да се качиш на Статуята на Свободата, да се разходиш до Филаделфия или до Вашингтон ДС.

“Morey’s Piers is like an international village where you get to meet people from all over the world. I am so glad I had the opportunity to work here and experience American culture!“
– Student testimonial by Diana Lim – Ride Operator

За работодателя

През последните години Moreys Piers е сред най-предпочитаните работодатели от студентите не само заради добрите условия и разнообразните позиции, които предлага, но и заради прекрасното място, на което се намира – Wildwood, NJ. Компанията, която е семейна, притежава 3 увеселителни и два водни парка. Неизброими са атракционите – от игрални машини и стрелбища до всевъзможни въртележки, влакчета и места, на които да прекараш добре времето си.

Защо да работиш там

– защото мястото е страхотно!
– ще си сред хора от цял свят и веселбата е гарантирана;
– всичко е на пешеходно разстояние – магазини, ресторанти, барове, мястото, където ще живееш и ще работиш;
– ще можеш да се възползваш от всички атракциони безплатно;
– работодателят ще организира партита и различни забавления за теб и колегите ти, както и екскурзии на много изгодни цени.