Rivers Edge Resort

4200 Boat Street Fairbanks AK 99709

За работодателя

Rivers Edge Resort е собственост на трето поколение жители на Аляска. Курортът предлага настаняване в малки къщички с гледка към градината или към реката. Подходящ е както за туризъм, така и за бизнес пътувания. Собствениците искат да предложат на студентите не просто работа, но и възможност да разгледат едно наистина уникално място, да се срещнат както с местни, така и с хора от цял свят.

Намира се във втория по големина град в Аляска – Феърбанкс, едва на няколко минути от летището и от центъра на града, където са ресторантите, магазините и забавленията.

Местоположение

Намира се във втория по големина град в Аляска – Феърбанкс, едва на няколко минути от летището и от центъра на града, където са ресторантите, магазините и забавленията. Аляска е най-северният щат, намира се севроизточно от Канада. През лятото денят не свършва, а температурите са много приятни.

Защо да работиш там

  • Атрактивно заплащане;
  • Възможност за бонус в края на сезона;
  • Възможност за втора работа;
  • Работодателят съдейства за намиране на настаняване;

Интересно в района

Феърбанкс предлага удобството на големия град, но и възможността за разходки в планината, рафтинг, езда, каяк и други спортове. В града се организират много фестивали и турнири – там температурите през лятото са високи и е светло почти 24 часа в денонощието. Национален парк Денали се намира едва на 2 часа път – не пропускай да го посетиш.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.