'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

Snake River Lodge And Spa

7710 Granite Loop Road Teton Village WY 83025

За работодателя

Newport Hotel Group е компания, която притежава хотели в североизточните части на САЩ – в Нова Англия и Уайоминг. От малки градски хотели до големи бутикови такива, Newport Hotel Group предлага разнообразие както на гостите си, така и на хората, които работят там. Компанията е основана през 1993 година и се ползва с много добро име сред гостите, служителите, инвеститорите и местните хора.
Snake River Lodge And Spa е собственост на Newport Hotel Group – изключително популярен работодател сред българските студенти. Ако избереш този работодател, ще живееш в легендарния Американски запад – в Уайоминг.

Местоположение

Намира се в Jackson Hole, WI, в близост до национален парк Yellowstone и Grand Teton.

Защо да работиш там

– безплатна карта за транспорт;
– едно безплатно хранене по време на смяна;
– работодателят предлага настаняване;
– работодателят ще организира партита и различни забавления за теб и колегите ти, както и екскурзии;

Интересно в района

Jackson Hole е една от любимите дестинации за любителите на природата, добрата кухня и различните възможности за спорт. Grand Teton National Park и Yellowstone National Park са сред най-посещаваните, красиви и предпочитани дестинации в САЩ, като милиони американски и чуждестранни туристи прекарват ваканциите си там. И двата парка присъстват в класацията Top 10 North America на Discovery Channel за 2013 година, като места, които задължително трябва да посетите.