'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

Theodore Roosevelt Medora Foundation

301 5th Street Medora ND 58645

За работодателя

Паркът е най-голямата туристическа атракция в Северна Дакота. През 1883 Теодор Рузвелт отишъл по тези места на лов за бизони. Бил изумен от природата и по-късно на негово име била кръстена поредната защитена територия, на която до днес се радват хиляди туристи. В парка можеш да видиш от диви коне до прерийни кучета, от лосове до биволи и какво ли не още, а недокоснатата природа ти гарантират лято, прекарано на изключително чисто и „здравословно” място.
Работодателят цени високо доброто обслужване, уважението към клиентите и мястото, креативността и честността; отношенията са като в семейство – защото семейството е ценно. Нещо уникално, предлагано от TR Medora Foundation, са курсове по английски език 2 пъти в седмицата, които се водят от сертифициран преподавател и са напълно безплатни за служителите – целта е да помогне на work and travel участниците да вземат максимума от програмата си.

Местоположение

Работното ти място ще бъде до Медора, прекрасно запазено каубойско градче в Северна Дакота. Паркът Theodore Roosevelt се намира в сърцето на Badlands, а входът му е в непосредствена близост до Медора – място, където хората не скучаят, а използват всеки момент, за да се веселят.

Защо да работиш там

• Ще живееш и работиш с хора от целия свят, но имай предвид, че мястото е отдалечено от най-шумните и известни големи градове;
• Заплащането за този щат е чудесно;
• Двойки и групи до 4 приятели са насърчавани да кандидатстват;
• Работодателят осигурява настаняване на изключително атрактивна цена!
• Ако живееш в осигуреното от работодателя жилище, получаваш безплатен безжичен интернет – нещо, което колкото и да ти е странно, не е особено разпространено в САЩ!
• Работодателят предлага три хранения на ден за служителите си само за $18 на ден!

Интересно в района

Самият парк – единствен в Северна Дакота, е прекрасно място за разходки и за наблюдаване на дивите животни – бизони, диви коне, лосове, белоопашат елен, прерийни кучета, орли, остроопашати яребици и диви пуйки. В Badlands можеш да видиш и множество вкаменелости на изчезнали видове, предимно от епохата Oligocene от преди около 30 милиона години. В самата Медора всяка вечер можеш да гледаш мюзикъл в амфитеатъра и ако имаш желание – да заработваш допълнителни часове, като продаваш пуканки или билети.