Wee Packet Restaurant

79 Depot Street Dennisport MA 02639

За работодателя

Ресторантът е семеен, отворил врати през 1949г. Той приема гостите си от цели 66 години в уютна обстановка, предлага им вкусна храна и се е превърнал в задължителна спирка за посетители на града, както и за местните.

Местоположение

Намира се в Dennis Port, щата Massachusetts, на най-посещаваната лятна дестинация на Североизточното крайбрежие, а именно полуострова Кейп код.

Защо да работиш там

  • Добро заплащане и множество възможности за втора работа;
  • Осигурено настаняване – нещо, което трудно се намира на Cape Cod;
  • Работодателят организира различни събития за студентите;

Интересно в района

Ако ти омръзнат безкрайните плажове и гледката към океана, винаги можеш да посетиш Бостън, който е едва на час път. Не пропускай да отидеш и до Ню Йорк в почивните си дни – там просто няма начин да ти е скучно.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.