'Бисквитките' ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на 'бисквитки'

Вижте подробности

Newport Hotel Group Corporate

За работодателя
Newport Hotel Group е компания, която притежава хотели в североизточните части на САЩ – в Нова Англия и Уайоминг. От малки градски хотели до големи бутикови такива, Newport Hotel Group предлага разнообразие както на гостите си, така и на хората, които работят там. Компанията е основана през 1993 година и се ползва с много добро име сред гостите, служителите, инвеститорите и местните хора.

Местоположение
Работодателят има хотели в североизточните щати – Масазузетс, Роуд  Айланд, Ню Хемпшир. Тези щати са малки и ще имаш възможност да ги разгледаш от край до край, Бостън, столицата на щата Масачузетс е един от най-известните градове в САЩ, и е едва на час-два път. Този район е известен с това, че има по нещо за всеки – прохладни планини и безкрайни плажове по Атлантическото крайбрежие.  „Нова Англия”, както наричат този регион, е най европейски изглеждащата част на Щатите и е изключително предпочитан от туристите както заради подходящите за почивка климат и условия, така и заради историческите забележителности.

Защо да работиш там
– работните позиции, които се предлагат са различни – в ресторант, на рецепция, камериерски позиции и др.
– при този работодател работят както участници в Work and Travel програмата, така и местни хора, което ще ти позволи не само да се запознаеш с чуждестранни студенти от различни кътчета на света, но и да разбереш повече за американските нрави и начин на работа
– ще имаш възможност да пътуваш до едни от най-хубавите части на Щатите – просто вземи кола под наем или се качи на Greyhound
– ще можеш да си избереш дали да работиш по плажовете на Кейпа или в близост до планините на Ню Хемпшир;
– можеш да разчиташ на съдействие от страна на компанията за намиране на настаняване, но крайното решение за това къде да живееш, е твое.

Какви забележителности има в района
Най-известният водопад в света – Ниагара е едва на няколко часа път с кола от Североизточното крайбрежие на САЩ. Отдели и повече от 2 дни на Бостън, там има много какво да посетиш – разходи се в кампуса на университета Харвард, изпий една бира в бар „Наздраве” и след това се разходи в Бостънския музей на бирата… или в обратния ред. Ако не си падаш по бирата, има и други музеи – на изкуствата, исторически и др. Но не пропускай аквариума, един от най-големите в Америка!

Pool Attendant

Newport Hotel

Начални дати: 10 май – 30 май

Крайни дати: 10 сеп – 30 сеп

Настаняване: не

Бакшиш: не

Местоположение : Rhode Island

$10.50 на час

Описание на позицията: Грижи се за безопасността на гостите на басейна и за спазването на установените правила. Грижи се за чистотата на басейна и прилежащите му територии. .

Особености: Изискват се добри комуникативни умения. Позицията предполага работа с почистващи препарати и вдигане на тежки предмети.

Cafe Attendant

Начални дати: 10 май – 30 май

Крайни дати: 10 сеп – 30 сеп

Настаняване: не

Бакшиш: не

Местоположение : Rhode Island

$10.75 на час

Описание на позицията: Обслужва клиентите, приема поръчки, сервира напитки и храна. Грижи се за чистотата на работното си място.

Особености: Изискват се добри комуникативни умения.

Utility Person

Начални дати: 10 май – 30 май

Крайни дати: 10 сеп – 30 сеп

Настаняване: не

Бакшиш: не

Местоположение : Rhode Island

$11.00 на час

Описание на позицията: Съдейства за поддръжката на хотела и осигуряването на приятна и безопасна среда за гостите.

Особености: Позицията прдполага работа на открито и ротация между различни звена.

Housekeeper

Начални дати: 10 май – 30 май

Крайни дати: 10 сеп – 30 сеп

Настаняване: не

Бакшиш: да

Местоположение : Rhode Island

$10.50 на час

Описание на позицията: Почиства стаите, баните и прилежащите територии, сменя чаршафи, кърпи и др.

Особености: Работата предполага боравене с перилни и почистващи препарати. Възможен е overtime.